Skip to main content

Tamara Houtveen Design
KvK: 55448984

Allereerst

Jouw privacy en de bescherming van je gegevens zijn voor mij erg belangrijk. Voor de werking van deze site verzamel ik informatie over je. Tamara Houtveen Design wil dat je begrijpt welke informatie wordt verzameld en waarom.

Voor de website gebruik ik een aantal diensten en plug-ins. Onderstaande informatie gaat over welke diensten ik gebruik en wat ik en de diensten met de gegevens doen.

Geen Google Analytics

Ik kies er bewust voor om Google Analytics niet te gebruiken, omdat ik geloof in anoniem internetten. Waarom? Ik schrijf mijn pagina’s zo dat jij als gebruiker er op een prettige manier doorheen kunt bladeren. Hiervoor hoef ik het gedrag van een gebruiker niet te controleren in een programma als Google Analytics. Dat kan ik ook doen door mensen persoonlijk te vragen een pagina voor me te testen. Zo track ik niet je gegevens.

Mailchimp

Onderaan de website vind je een footer met daarin een Mailchimp-registratieformulier. Als je jezelf aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres opgeslagen in Mailchimp zodat ik een nieuwsbrief kan sturen. Wil je je hiervoor afmelden? Onderaan elke nieuwsbrief vind je een afmeldlink zodat je jezelf zonder problemen kunt afmelden. Meer informatie over de cookies die Mailchimp gebruikt vind je hier.

Polylang-vertaalapp

Op mijn website gebruik ik de plugin genaamd Polylang. Polylang gebruikt een cookie om de taal te onthouden die je als gebruiker selecteert, zodat je bij terugkomst op mijn website automatisch de juiste taal te zien krijgt. Dit is een functionele cookie.

Als je mij mailt

Stuur je mij een e-mail? Ik vraag alleen je naam en e-mailadres via het contactformulier op mijn website. De e-mailservice die ik gebruik is Soverin, ze staan bekend om hun privacy en tracken geen e-mails. Ik bewaar alleen de gegevens die nodig zijn om een opdracht uit te voeren of om jouw e-mail goed af te handelen. Wil je dat ik al die gegevens verwijder? Stuur mij dan een e-mail.

Conclusie

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je mijn website veilig kunt gebruiken. En ik ga zorgvuldig om met de e-mails die u mij stuurt. Je hebt het recht om te verzoeken om inzage, correctie of verwijdering van je gegevens. Heb je hierover enkele vragen? Neem contact met mij op via e-mail.

Versie: maart 2024